Přírodní skopová střeva solená
Kalibr 19/21 třída A
Svazek 91,5 m.(+/- 3%) Délka střev od 3 m.
Skopová střeva jsou vhodná především na výrobu vinné klobásy, grilovacích klobásek a na výrobu klasických párků, jako jsou např. debrecínské párky.
Doporučení: střeva před použitím opláchnout od soli ve studené pitné vodě, rozdělat připadné uzle a namočit na 24 hod. do studené vody. Skopová střívka je vhodné propláchnout. Asi tak 1 hod před narážením střeva namočit do vlažné vody. Nespotřebovaná střeva lze po vyjmutí z vody a důkladném prosolení kuchyňskou solí opět uskladnit a to při doporučené teplotě uváděné na etiketě.
Pokud se střeva uchovávají v mrazáku, tak doporučujeme rozmrazovat střeva namočením do studené vody min 48 hod. před použitím. Bezprostředně po rozmrazení je třeba střeva rozdělat, opláchnout od soli, vyměnit vodu a uvolnit jednotlivé prameny od sebe. Tento proces je důležitý proto, aby střeva opět získali zpět původní pružnost a pevnost.
Dotaz pro více informací zasílejte na info@reznicke-potreby.cz