Menu
home Střeva / Obaly / Sáčky Skopová a kozí střevaStřeva skopová řásněná 20/22 A 3m+, solená, SÍŤKA (5 svazků)
Střeva skopová řásněná 20/22 A 3m+, solená, SÍŤKA (5 svazků)

Střeva skopová řásněná 20/22 A 3m+, solená, SÍŤKA (5 svazků)

Balení v síťce 457,5 m

SKTRUBKY

Cena bez DPH: 2946.43 Kč
Cena s DPH (12%): 3300,- Kč
Běžná cena: 0,- Kč
Dostupnost: Skladem
Objednávané množství:

Popis produktu

Přírodní skopová střeva 20/22, solená na trubkách

Kalibr 20/22 třída A 

Řásněná střeva solená na trubkách

Obsah balení cca 457,5 m (5 svazků á 91,5 m. tolerance +- 3m na svazek)

Střeva jsou solená na sucho bez láku v síťce. 

Délka střev od 3 m.

Nejprodávanější skopová střeva především pro svou dobrou kvalitu a také pro snadnou manipulaci. 

Skopová střeva na trubkách výrazně usnadňují práci narážení párků především tím, že odpadá zdlouhavé hledání konců jednotlivých pramenů střev a pracné natahování střev na narážecí trubku. Řádně předmočená střeva na trubkách se snadno přesunou na narážecí trubku bez hledání konců střeva. Jednotlivá střeva nasunutá na trubce jsou oddělená barevnými korektory. 

Využití: Skopová střeva jsou vhodná především na výrobu klasických párků, jako jsou např. debrecínské párky, ale i vinné klobásy, grilovacích klobásek atd. 

K namáčení střev je velikostně vhodné používat potravinářské přepravky o velikosti 60x40 cm. 

Doporučení: střeva před použitím důkladně opláchnout od soli ve studené pitné vodě, propláchnutí je lepší několikrát opakovat kvůli odstranění případného nežádoucího střevního aroma. Střeva před použitím namočit nejlépe 48 hod. do studené vody a přibližně 1 hodinu před narážením střeva namočit do teplé vody do 40°C, pozor voda nesmí být vařící. Nespotřebovaná střeva lze po vyjmutí z vody a důkladném prosolení kuchyňskou solí opět uskladnit a to při doporučené teplotě uváděné na etiketě.

 

Pokud se střeva uchovávají v mrazáku, tak doporučujeme rozmrazovat střeva namočením do studené vody min 48 hod. před použitím. Bezprostředně po rozmrazení je třeba střeva rozdělat, opláchnout od soli, vyměnit vodu a uvolnit jednotlivé prameny od sebe. Tento proces je důležitý proto, aby střeva opět získali zpět původní pružnost a pevnost.

 

Dotaz pro více informací zasílejte na info@reznicke-potreby.cz

 


 

Fotografické vyobrazení má pouze ilustrační charakter.