Přírodní skopová střeva kal.19/21 mm solená - především na vinnou klobásu
Kalibr 19/21 mm
Svazek 88 - 91,5 m
Země původu Turecko
Skopová střeva jsou vhodná na vinnou klobásu. Nejsou vhodná na přetáčení párků.
Doporučení: střeva před použitím důkladně opláchnout od soli ve studené pitné vodě, propláchnutí je lepší několikrát opakovat kvůli odstranění případného nežádoucího střevního aroma. Dále rozdělat připadné uzle a namočit na 24 hod. do studené vody. Přibližně 1 hodinu před narážením střeva namočit do teplé vody asi 40°C, pozor voda nesmí být vařící. Střívka je vhodné před použitím propláchnout teplou vodou. Nespotřebovaná střeva lze po vyjmutí z vody a důkladném prosolení kuchyňskou solí opět uskladnit a to při doporučené teplotě uváděné na etiketě.
Pokud se střeva uchovávají v mrazáku, tak doporučujeme rozmrazovat střeva namočením do studené vody min 48 hod. před použitím. Bezprostředně po rozmrazení je třeba střeva rozdělat, opláchnout od soli, vyměnit vodu a uvolnit jednotlivé prameny od sebe. Tento proces je důležitý proto, aby střeva opět získali zpět původní pružnost a pevnost.
Dotaz pro více informací zasílejte na info@reznicke-potreby.cz
Fotografické vyobrazení má pouze ilustrační charakter.