Přírodní skopová střeva solená na trubkách
Kalibr 20/22 třída IA
Řásněná střeva na trubkách
Obsah balení 274,5 m (3 svazky á 91,5 m.)
Střeva jsou solená na sucho bez láku v síťce.
Délka střev od 3 m.
Země původu Turecko
Nejprodávanější skopová střeva především pro svou výbornou kvalitu a také pro snadnou manipulaci.
Skopová střeva na trubkách výrazně usnadňují práci narážení párků především tím, že odpadá zdlouhavé hledání konců jednotlivých pramenů střev a pracné natahování střev na narážecí trubku.
Skopová střeva jsou vhodná především na výrobu klasických párků, jako jsou např. debrecínské párky, ale i vinné klobásy, grilovacích klobásek atd.
Doporučení: střeva minimálně 2 hod. před použitím opláchnout od soli ve studené pitné vodě a namočit do vlažné vody (nejlépe v potravinářské přepravce). Nespotřebovaná střeva lze po vyjmutí z vody a důkladném prosolení kuchyňskou solí opět uskladnit a to při doporučené teplotě uváděné na etiketě.
Pokud se střeva uchovávají v mrazáku, tak doporučujeme rozmrazovat střeva namočením do studené vody min 48 hod. před použitím. Bezprostředně po rozmrazení je třeba střeva rozdělat, opláchnout od soli, vyměnit vodu a uvolnit jednotlivé prameny od sebe. Tento proces je důležitý proto, aby střeva opět získali zpět původní pružnost a pevnost.
Dotaz pro více informací zasílejte na info@reznicke-potreby.cz